Vállvetve lép fel a kibertámadások ellen az EY US és a BlueVoyant

Az EY US tanácsadási, könyvvizsgálói, adó- és tranzakciós szolgáltatásokat nyújtó vállalat stratégiai szövetséget kötött a kibervédelemmel foglalkozó BlueVoyanttal a hatékony kiberkockázat-kezelési tervezés jegyében – áll az erp.today portálon.

Az EY-BlueVoyant szövetség azt garantálja ügyfelei számára, hogy segíti őket a Microsoft 365 E5 csomagon alapuló szolgáltatások üzemeltetésében és fejlesztésében. A partnerség nyomán az illetékes szervezetek hozzáférhetnek a BlueVoyant Sentinel és Defender technológiájához és a Managed Detection and Response (MDR) szolgáltatásaihoz, valamint az EY US által felhalmozott tudásbázishoz, amelyet a világ vállalatainak megbízható üzleti és technológiai tanácsadójaként épített fennállása során.

A BlueVoyant MDR-szolgáltatásai közé tartozik a Microsoft biztonsági platformjával szorosan integrált, egész évben éjjel-nappal működő biztonsági műveleti központ, amely a Microsoft biztonsági platformjára építő képességekkel bír.

- Hirdetés -

Dave Burg, az EY Americas kiberbiztonsági vezetője elmondta: „A BlueVoyanttal való aktív együttműködés révén az EY US bővítheti mozgásterét és kapacitását annak érdekében, hogy segítse a vállalatokat a Microsoft 365 E5 fejlett biztonsági eszközeinek és megoldásainak sikeres telepítésében és hatékony működtetésében. Ez a szövetség kibővíti lehetőségeinket a kiberbiztonsági menedzselt szolgáltatások piacának terén, és közelebb hoz az iparágvezető Microsoft-technológiához két minőségi szolgáltatást nyújtó céget.”

„A vállalati hálózatok számára egyre komolyabb kihívást jelent a kibertámadások elleni védelem. Ezek gyakorisága ugyanis egyre csak nő a közvetlenül, harmadik féllel folytatott kapcsolatok sérülékenységét kihasználna. A BlueVoyant örömmel lép fel, oldalán az EY US-szal, hogy világszerte megvédje a vállalatokat a kibertámadásoktól! Az EY US kiváló tanácsadói szolgáltatása a BlueVoyant platformjával kombinálva hatékony és eredményes védelmet kínál”, nyilatkozta a kooperáció kapcsán Jim Rosenthal, a BlueVoyant vezérigazgatója.

Vörös István, NEW technology