AI-t használ hálózati eszközök vizualizációjára a Talon

A Talon Aerolytics, a SaaS, a digitális ikrek és az AI-technológiák vezető innovátora bejelentette, hogy új, csúcstechnológiás AI-alapú gépilátás-platformja lehetővé teszi a vezeték nélküli szolgáltatások hálózati eszközeinek vizualizálását és elemzését. Ez a fejlesztés átalakíthatja a vezeték nélküli távközlési környezeteket, és soha nem látott értéket teremthet egyes vállalati ökoszisztémák számára, a világ bármely pontján.

A gépi tanulás és a minőségellenőrzés erejét kihasználva, aprólékos figyelemmel fejlesztettek ki megoldásokat a vezeték nélküli távközlési ágazat legégetőbb kihívásaira. Az adatelemzés, a prediktív modellezés és az autonóm döntéshozatal intelligens kombinálásával ezek a megoldások forradalmasíthatják a fuvarozók és például a mobiltorony-üzemeltetők eszközállományának validálási módjait.

A Talon AI-alapú platformjának legfontosabb képességei:

- Hirdetés -

- Hirdetés -

  • A Talon prediktív analitika erejét kihasználó AI-motorját már több mint 30 ezer mobiltoronyba telepítették az ott lévő eszközök azonosítására, amit hihetetlen, 96 százalékos pontossággal el is végez.
  • A fejlett gépi tanulási algoritmusokkal a Talon képes volt felülvizsgálni és kiemelni az egyes eszközök közötti eltéréseket, amivel több százezer dollár potenciális megtakarítást tett lehetővé projektenként.

A Talon nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a mesterséges intelligenciával működő rendszerei felhasználóbarátak legyenek, és zökkenőmentesen lehessen integrálni őket meglévő ökoszisztémákba – írják a vállalat weboldalán.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Gábor János, NEW technology

- Hirdetés -