TECHference: Ipari Konferencia: teljes körű tisztító szolgáltatásait ajánlja a Mewa

Jelentkezz most a november végi eseményre!

Az ipari tisztítással foglalkozó, több mint 110 éve fennálló vállalat a kiváló minőségű textil törlőkendők mellett olyan tisztítóberendezést is demonstrált a konferencián, ami teljesen fenntartható módon működik. Horváth László ügyvezető igazgató szerint azért volt értékes a részvétel a 2022-es TECHference-en, mert az új technológia képességeit személyesen demonstrálhatta a leendő ügyfeleknek.

„A legújabb termékünk egy manuális tisztításra alkalmas berendezés, ami teljesen saját termék: Olaszországban gyártjuk. Különlegessége, hogy 82 bar nyomással lehet vele alkatrészeket vagy különböző szerszámokat tisztítani. A gép kezelése roppant egyszerű, és a szolgáltatásunk keretében a munkatársaink helyezik ki a partnerhez, majd bemutatják a működését. A teljes körű szervizelést, karbantartást ugyancsak mi végezzük.”

Az ügyvezető igazgató hangsúlyozta: a konferencián hamar hírét adhatták az innovatív terméknek, ami környezetre ártalmas vegyszerek helyett biológiai tisztítást hajt végre. „Egy szappanos folyadékot töltünk bele, ami mikroorganizmusokat is tartalmaz. Az éjszaka folyamán, amikor a gép nincs használva, a mikroorganizmusok lebontják a szennyeződést” – magyarázta, megjegyezve: óriási előnye ennek a megoldásnak, hogy a tisztítófolyadékot nem kell folyamatosan cserélni, legfeljebb utántölteni.

- Hirdetés -

Ismerj meg hasonlóan innovatív technológiákat az idei TECHference-en, november 23-24-én, az inárcsi Flow Hotel****-ben. Jegyek Early Bird kedvezménnyel október 31-ig elérhetők. Kövesd a konferencia híreit és folyamatosan bővülő programját a TECHference.hu-n, illetve a rendezvény LinkedIn oldalán!

REGISZTRÁCIÓ