Infor Cloud Suite Automotive

Modern technológia, rugalmas rendszer az autóipari gyártók -és beszállítók számára

Autóipari gyártóként vagy beszállítóként nagy nyomás nehezedik a cégekre, akik csak biztonságos és magas technológiai elvárásoknak eleget tevő járművek fejlesztésével és gyártásával maradnak a piacon. Egyre nehezebb megfelelni a hozzáértő és egyre mélyebb technológiai tudással rendelkező ügyfelek várakozásainak. Ezek a gyorsabb termékfejlesztésre és előállításra vonatkozó szigorú elvárások próbára teszik a cégek képességeit.

A siker érdekében gyorsan kell alkalmazkodni a változó vevői és piaci igényekhez, és gyorsabban kell tudni reagálni az egyedi vevői elvárásokra. Ez a lendület részben megszerezhető azon megfelelő belső és külső erőforrások használatával, amelyek segítséget nyújthatnak az új termékek bevezetésében és a piaci nyomás enyhítésében. De ez még nem elég. A legjobb pénzügyi döntések meghozatalához szükség van a működés teljeskörű felügyeletére.

Az Infor Cloud Suite Automotive autóipari szakértők által tervezett komplett megoldáscsomag, amely mindazon a tudáson alapszik, amit az Infor a több mint 30 éves aktív AAIA, AIAG és OESA globális autóipari szervezetben töltött tagsága során elsajátított. A fejlesztéstől a kiszállításig a teljes ellátási láncot lefedve, az Infor Automotive mikrovertikális megoldást nyújt a legjobb gyakorlatok alkalmazására az autóipari OEM-ek, a speciális járműgyártók, autóipari alkatrész beszállítók, pótalkatrész gyártók és szervíztevékenységet folytató vállalkozások számára.

- Hirdetés -

Napjaink óramű pontossággal szinkronizált autóipari ellátási lánca megköveteli, hogy a beszállítók is valós idejű összehangolt gyártási folyamatok alapján dolgozzanak. Az Infor autóipari megoldásai lehetővé teszik a részletes irányítást az összes gyártási mód felett, beleértve a CTO, ETO, MTO, MTS, repetitív és szerelősori gyártás (ATO) típusokat is. A robosztus gyártási támogatáson túl, az Infor Automotive beépített minőségirányítási folyamatokat is tartalmaz, amelyek megfelelnek a TS16949 szabványnak és az APQP, PPAP, D-FMEA és P-FMEA folyamatoknak.

Az Infor autóipari megoldása kereskedelmi partner specifikus, előre konfigurált és rendszeresen frissített EDI megoldást is tartalmaz melyek segítségével naprakész maradhat a gyorsan változó autóipari ellátási lánc részeként.

Az Infor Supplier Exchange az ellátási láncban fölfelé és lefelé irányuló online együttműködést tesz lehetővé az autóipari beszállítók között, beleértve a logisztikai szolgáltatókat, külső megmunkálókat, alkatrész beszállítókat és egyedi beszállítókat. Ez a megoldás különösen hasznos lehet a Tier 0.5 és Tier 1-es autóipari beszállítóknak, mivel nekik nagyobb online együttműködésre van szükségük a teljes ökoszisztémájukban.

Az Implementation Accelerator for Automotive gyorsítja a bevezetést az előre-konfigurált üzleti folyamatokkal, adatmodellekkel, előre definiált menükkel és autóipar specifikus oktatási anyagokkal. A felhasználói rövidebb idő alatt válnak produktívvá, jobban végezhetik a munkájukat és könnyebben aknázhatják ki a hatékony folyamatok nyújtotta előnyöket a teljes ellátási láncban.

A teljes CloudSuite technológiai alapjait biztosító Infor Operating Services szabványos integrációt tesz lehetővé különböző rendszerek között, miközben egységes felhasználói élményt nyújt az összes alkalmazásban. Valós idejű információk által biztosítja a teljes átláthatóságot, ami a vállalkozás irányításához szükséges. A következőket foglalja magába:

  • kollaborációs funkciók, melyek lehetővé teszik a kontextuális értelmezést, megvalósítják a valódi single sign-on-t;
  • integráció Infor és harmadik fél általi szoftveralkalmazásokkal; fejlesztett folyamatintegráció, amely megszünteti az operatív silókat, jelentősen megnövelt kivételkezelés menedzsment és E2E hatékonyság elérése
  • üzleti intelligencia funkcionalitás releváns, előre konfigurált iparágspecifikus riportokkal, melyek elérhetővé teszik a legfontosabb információkat az egész szervezeten belül
  • biztonságos, beépített jogosultságkezelési funkcióval ellátott dokumentumtár, ahol az összes üzleti dokumentum konszolidált módon tárolható.

Az Infor Cloud Suite Automotive használatával úgy fejlesztheti az üzleti funkcióit, hogy megoldja azokat az üzleti kihívásokat, amelyeket a folyamatosan változó iparág diktál. Növelhető a tervezési és gyártási folyamatok hatékonysága, biztosítható a folyamatos működés, felgyorsítható az ellátási lánc és felhasználhatók a működési hatékonyságból származó információk a megalapozottabb döntéshozatalhoz. Nem csak a költségek csökkenthetők – növelve a profitabilitást, hanem megtartható a versenyképesség is azáltal, hogy gyorsabban tud a piacra lépni miközben növeli a kiszolgálási szintjét és a vevői elégedettséget.

Néhány kiemelt Infor Autóipari referencia:

Triumph, Ferrari, Miller Industries, Heinze Kunststofftechnik, LTH Castings, Herbert Bauer GmbH & Co KG, Zanini, DENSO

S&T

- Hirdetés -

- Hirdetés -